Особистий кабінет

Потужні роутери Ruijie: переваги маршрутизаторів та як керувати ними дистанційно

12/07/2024
Потужні роутери Ruijie: переваги маршрутизаторів та як керувати ними дистанційно

Звичайні маршрутизатори не можуть гарантувати безперебійний інтернет у великій квартирі чи будинку, а от роутери Ruijie можуть. Якщо у великому помешканні встановити два простих маршрутизатори, то під’єднані пристрої будуть довго перемикатися з одного на інший, через що інтернет глючитиме.

Роутери Ruijie не створюють таких проблем. Перемикання між ними відбувається дуже швидко і без розривів з’єднання. Окрім того, ці маршрутизатори спілкуються між собою і постійно розподіляють рівномірний сигнал серед усіх користувачів.

Це все завдяки вбудованій системі Mesh Wi-Fi. Вона створена для усунення зон зі слабким сигналом та забезпечує покриття у великій квартирі.

Ще одна вагома перевага роутерів Ruijie – можливість дистанційного керування. Наприклад, батьки просять вас підключити їхні пристрої до домашньої мережі, коли ви на роботі. Ви заходите в спеціальний додаток Reyee Router та робите це за декілька кліків. 

Застосунок має багато переваг:

  • підтримка дротових та бездротових мереж;
  • можливість повного керування бездротовою мережею (зміна назви мережі та паролю, підтримка та налаштування рівня сигналу);
  • налаштування та контроль батьківського і гостьового доступу;
  • налаштування часу ввімкнення Wi-Fi та періоду обмеженого живлення за допомогою Health Mode;
  • виокремлення незалежного каналу 2.4 ГГц для смарт-пристроїв за допомогою Smart Home.

Безперебійний інтернет навіть у великому помешканні, яким ще й можна керувати на відстані – це про роутери Ruijie. 

У LinkCom можна придбати модель Ruijie Reyee RG-EW1200G Pro. За деталями телефонуйте 0 800 217 209.

Зустрічай нову швидкість інтернету у Львові – цілих 2,5 Гбіт/с! Зустрічай нову швидкість інтернету у Львові – цілих 2,5 Гбіт/с! Тариф зі швидкістю до 1000 Мбіт/с, а файли завантажуються повільніше: що не так? Тариф зі швидкістю до 1000 Мбіт/с, а файли завантажуються повільніше: що не так? Павербанк чи ДБЖ: що обрати, щоб був інтернет без світла? Павербанк чи ДБЖ: що обрати, щоб був інтернет без світла?
Месенджери